Vevmo Website Changes

436 posts / 0 new
Last post
I seem to be getting this message a lot as well, on both mobile and desktop.
  I'm making a lot of changes in an attempt to speed up the website and handle load a bit better, so there will be intermittent downtime over the next few days.  That message means that the front end server is up but the backend server is down momentarly. 
I seem to be getting this message a lot as well, on both mobile and desktop.
Got this message yesterday and today. I just figured it was because too many users were on/logging on so Ii ignored it. I just refreshed and it seems or temporarily seems to fix it.
There's no more homescreen for me Sad
There's no more homescreen for me Sad
    It seems to be breaking things so it is disabled for now. 
If you did updates I applaud you. Vevmo is the prefect format and it has been working normal on mobile. 
If you did updates I applaud you. Vevmo is the prefect format and it has been working normal on mobile. 
except for the fact that every 5 seconds it takes me to a website saying I'm the lucky winner of the day, and if it's not that it takes me to the Damn App Store. 
SandT (not verified)
Anonymous's picture
The homepage new link isn't updating. It has the same amount of new posts once I go to the homepage again. I tried refreshing but it didn't change anything
except for the fact that every 5 seconds it takes me to a website saying I'm the lucky winner of the day, and if it's not that it takes me to the Damn App Store. 
Run chrome or turn of javascript in safari.      Edit: If you are running android  you might have malware on your device.     
The homepage new link isn't updating. It has the same amount of new posts once I go to the homepage again. I tried refreshing but it didn't change anything
  It should be updating now. 
This site kept redirecting me to a bunch of ads on mobile and the Google play store for the past few days and now it's completely perfect!!!! Thank you so much Bacchus!!!! You're amazing! <3
SandT (not verified)
Anonymous's picture
The homepage new link isn't updating. It has the same amount of new posts once I go to the homepage again. I tried refreshing but it didn't change anything
  It should be updating now. 
Yup! Thank you!
If you did updates I applaud you. Vevmo is the prefect format and it has been working normal on mobile. 
except for the fact that every 5 seconds it takes me to a website saying I'm the lucky winner of the day, and if it's not that it takes me to the Damn App Store. 
Mine only did one time today normally by now it is 20
Edit: If you are running android this might be another issue with android. 
Chrome on android is disastrous. Firefox isn't as bad, but it still redirects to phishing sites and other fraudulent pages.
I'd recommend disabling Javascript on all mobile browsers. It will save you a lot of headaches. Smile
I'd recommend disabling Javascript on all mobile browsers. It will save you a lot of headaches. Smile
But then videos and other websites don't work Sad
With the way the home page is now, I haven't got any ads on mobile so far today. For some reason when it goes back to Original format, ads everywhere.
I have never seen any ads in mobile or pc.....  like where they supposed to be ? :D 
The "new" columns are skewed on the homepage on mobile. Almost all of mine are missing or incorrect (ie 1000 new posts in the BB live feeds discussion even tho there were no new posts). Makes it hard to tell which boards I need to catch up on
The "new" columns are skewed on the homepage on mobile. Almost all of mine are missing or incorrect (ie 1000 new posts in the BB live feeds discussion even tho there were no new posts). Makes it hard to tell which boards I need to catch up on
  Once you click them, they will reset. I've got a lot more tweaking to do to get this working correctly. 
The threads I've read and not read are off. Some of the threads say I have a certain number of unread posts but then there's nothing new.
I'm seeing the same issue and we've had it before. Can't remember the fix off the top of my head...   This is what I see when I go to the last page of vHarmony:   And this is what I get when I post something:         So something is not right!  Edit: It seems to only be happening in the MEGA threads that are hundreds of pages long. Might be time to start new versions. 
Ok, I can confirm it is only certain threads. Now to find a fix. 
Edit: If you are running android this might be another issue with android. 
Chrome on android is disastrous. Firefox isn't as bad, but it still redirects to phishing sites and other fraudulent pages.
I disagree it works fine to me and allows me quicker access to certain things. Now I would never used the internet browser or firefox like at all for reasons you stated too.
It would seem the "last post" and "last page" links are not working correctly in some threads. As a quick workaround until fixed, If you change the page number in the URL you can go to the more recent pages and see the updated posts. 
Lol!!! Omg Bacchus! Text me!!! XP
I'd recommend disabling Javascript on all mobile browsers. It will save you a lot of headaches. Smile
But then videos and other websites don't work Sad
    I've made some changes today. Tell me if you are still getting those ads. 
OMG I'm not. I didn't even notice with me not really being on Vevmo right now. I just prayyyyyy to the BBVT and Vevmo gods that the site doesn't crash on Saturday. Amen! LOL 
It is obvious you are making changes...just wanted to say the new post count is still messed up.
Everytime I log on instead of seeing just new posts, it lets me know that the whole thread is new (ie. BBVT thread has 1166, and it may only have 1 or 2 new but it says 1166 new)
I have to ask. Can we PLEASE go back to the old image policy about uploading to Vevmo first?  The clutter of random gifs in some of these threads makes them unreadable at times

Pages